Xpert Slider

Прозорци и врати

Барањата на архитектите како и на градежниците што се однесува до прозорците, се толку различни, колку и зградите во чија што изградба тие учествуваат.r.

Фасадни Системи

За да можат кај застаклувањата со голема површина да се изведат украсни конструкции, РЕХАУ системите за фасади нудат идеално надополнување на програмата на прозорци..

Комарници

Во рамките на РЕХАУ системот за ролетни на располагање стојат одлично развиени производи, за да ги исполнат барањата за заштита од сонце, спречување на насилно влегување и покривање.

Ролетни

Во рамките на РЕХАУ системот за ролетни на располагање стојат одлично развиени производи, за да ги исполнат барањата за заштита од сонце, спречување на насилно влегување и покривање.

Модул Пласт

Авторизиран партнер на REHAU

Прозорски системи

Систем за влезни врати

Ролетни и комарници

Ваши прозорци - Ваш стил

Прозорците допринесуваат не само за многу светлина и удобност во сопствените четири ѕида туку  се и олицетворение на вашиот дом. Овозможете му на вашиот дом да добие индивидуален карактер  со прозорците од РЕХАУ . Ви ги нудиме сите можности да ги обликувате вашите прозорци по ваш вкус. Дали класично бели или во боја – благодарение на нашата огромна палета на форми и бои – на фантазијата и нема граници.


Боја:
Со над 220 бои секоја желба станува стварност. Во нашата палета на бои ќе најдете не само универзални бои со глатки површини туку и  благородни дрво декори или антрацит со структурирани површини. 
boja
Форма:
Индивидуалните форми како кружен или троаголен прозорец  отвараат нови архитектонски можности. Дали голем или мал, еднокрилен или двокрилен, со пречка или без – може да ги обликувате Вашите прозорци по ваш вкус. 
forma